Moda Masculina

Pantalons
" El pantaló sempre ha marcat èpoques mítiques. Els anys setanta es recorden pels “camalls d'elefant” els anys vuitanta per aquells pantalons tan amples amb les “tres pinces” a cada costat. És molt important encertar les formes en els moments oportuns. "
" Sí, nosaltres també estem cansats d'escoltar la paraula “confortable, exclusiu, disseny ...” Sabem el què fem i ara apareix a casa nostra, Mason's. No serem nosaltres qui ho tornem a repetir. Els nostres clients també saben el què fan."
" Posar-se un pantaló Berwich és més que posar-se un pantaló Berwich. Sensació de ser lliure i sentir-se guapo. Berwich tria els cotons més depurats i posteriorment confecciona el pantaló amb uns tractaments en els tintats i els rentats que gairebé els doten d'ànima."
"No és un texà per a tothom i això no és dolent. Com sabem, no hi ha cap peça de roba de cap casa que vagi bé a tothom malgrat tot, els qui tenen al seu armari aquests jeans l'estimen i l'idolatren. "
Ètica, estètica, ecologia, sostenibilitat, aquests són els quatre punts cardinals d'aquesta casa sueca que de manera artesana, confecciona uns texans peculiars i sense pretensions.