Moda Masculina

Complements
" Es poden dir moltes coses dels complements que tenim a la botiga. Si et preguntes si necessites un cinturó de pell rentada pel teu pantaló o uns tirants de seda.... Segurament no. Exactament igual que no necessites un cafè acabat de moldre o un Dry Martini amb una oliveta farcida d'anxova, però la veritat és que molts de nosaltres ho desitgem"
" No és el mateix portar la camisa per fora que per dins del pantaló. Vet aquí el gran dilema. Un cinturó és el complement que marca la diferència entre dalt i baix. Aquest és el seu paper. És el complement que dóna contrast i unifica les peces de roba. La pell rentada, tintada i mimada... és la pedra angular de les fórmules de Minoronzoni que també aplica a les bosses de mà que les fan molt peculiars."
" Qualsevol paisatge del món traspua en un jersei d'altea, merinos, cashmeres i tonalitats geogràfiques retrobades en el punt. Altea també t'envolta de color, de contrallums i de vida interior capbussant-se en un salt d'aigua de fulards i corbates fusionant sedes i llanes a l'hivern i gasses i lli a l'estiu."