Moda Masculina

Camiseria a mida

" Una de les coses més belles de la vida és trobar algú que et pugui entendre sense necessitat de donar tantes explicacions ". Khalil Gibran.

Camises personalitzades

Pots triar fins a tres models de patronatge, tipus de coll, punys, butxaques, tapetes davanteres, inicials brodades i molt més. Tenim a l'abast del nostre client més de trenta teixits d'uns cotons d' alta qualitat seleccionats amb molta cura.

L'art de fer camises a mida

Ara, recuperem l'art de fer camises a mida, camises personalitzades, amb essència, amb pedigrí, confeccionades en tallers de gran tradició familiar, tallers que posen molta cura en cada detall i que acaben convertint en repte el més quotidià.

Som camisers.

La camisa que fem a mida té al seu darrera tot un laboratori de sastreria que es posa al teu servei per assegurar una vestibilitat impecable, personalitzant-la en tots els aspectes. Si hi ha alguna cosa que ens defineix per naturalesa és la camiseria. Som camisers, sempre ho hem sigut i volem continuar la tradició d'oferir un servei exclusiu a la nostra ciutat.

" Aquesta camiseria és com un viatge, una aventura. Veure la col·lecció és donar la volta al món i en el temps. Ens presenta microdibuixos que ens recorden els terres hidràulics modernistes, els estampats de l'Àfrica més ètnica, el lli del Nil de l'antic Egipte , els quadres madràs i els tintats de la grandesa inhòspita de l'Oest Americà. Quina manera més maca de conèixer el món ."

" Una de les coses més belles de la vida és trobar algú que et pugui entendre sense necessitat de donar tantes explicacions ". Khalil Gibran.

" L'univers xacus viatja per diversos planetes entrelligant diferents sistemes de vida, perquè no necessitis anar més lluny. "