Calaix de sastre

Tens dubtes de com es renten els teixits?
T'agradaria recuperar roba que no et poses?
O restaurar els jerseis que et fan boles?
O potser saber què és el que et sobre o el què et fa falta a l'armari? Combinar colors, conceptes, o com anar vestit segons el tipus d'event?
La casa Pujadas volem que els nostres clients se sentin acompanyats en un servei post-venda que oferim sense cost, sense compromís,
perquè la imatge i l'elegancia són emocions que ens apropen.
Si tens dubtes, pregunte'ns.

Quatre consells de com planxem les camises

Segurament molts de nosaltres ja en sabem de planxar, però sempre podem treure idees noves i segur que ens ve molt de gust veure com treballem en el nostre taller quan planxem la roba que han comprat els nostres clients, o quan la planxem per posar-la a l’aparador i presentar-la amb la màxima pulcritud i que consti que planxem amb una màquina domèstica, la mateixa que la majoria de nosaltres tenim a casa.

Començarem per planxar els punys estenent la màniga damunt la taula de planxar, primer un i després l'altre.

Un cop tenim fets els punys, fem el coll, això és el més fàcil, també el farem igual que els punys des de dins.

Estendrem una màniga ben plana damunt la taula de planxar tenint cura que no quedin plecs. Un cop planxada aquesta cara, farem el mateix girant la màniga a l’altra cara. Si volem treure la ratlla posarem la màniga plana de forma que la ratlla ens quedi al damunt, la remullarem amb el difusor d’aigua de la planxa i mentre planxem li tirarem vapor. Farem el mateix amb l’altra màniga.

Per planxar bé el cos de la camisa l’hem de parcel·lar en quatre parts: A: Davant on tenim els botons, B : Darrera primer una meitat C : després l’altra. D : davant on hi ha els traus. Posarem la cara de la camisa on té els botons, oberta sobre la taula de planxar amb cura, l’aplanarem perquè no hi quedi cap séc i procedirem a planxar al vapor.

A mida que anem acabant aquesta cara, sense treure-la de la taula, anirem girant el cos de la camisa cap a l’altra cara de darrera.

Farem el mateix fins arribar a la cara dels traus i ja la tindrem a punt.
Tot seguit la pengem en un penjador prim i l’endrecem dins l'armari sempre penjada, mai plegada. 
No et preocupis si el primer cop no te’n surts, l’important és adquirir una metodologia que ràpidament esdevindrà mecànica i podràs planxar-te les teves pròpies camises i el més important al teu gust  i no al d'un altre.

Pregunteu-nos

972 20 26 80 / 636 984 973

Apunta't rebràs novetats, consells i ofertes úniques.