Moda Masculina

Americanes
" Pura cosmètica, compleixen els desitjos que la majoria dels nostres clients ens demanen."
" Entendre que tu no li deus res a la vida perquè t'hagi complagut amb una peça així. L'únic secret de gaudir d'una bona americana no és el preu, és sentir-te reconfortat per una jaqueta artesanal, i pensar que darrera, com sempre, hi ha tota una història per explicar. "
" Des de l'aparador has vist una jaqueta que a poc a poc t'ha guanyat l'ànima. Entres a la nostra botiga i la vols provar, quan hi tens contacte visual, penses que és una peça de roba massa simple, però de cop, et sedueix i et permets provar-te-la. S'adapta com una pell, juga amb tu, s’emmotlla perfectament. Espatlles, mànigues, pit, cintura i maluc. És com un massatge a la teva percepció, potser mai havies trobat una americana que "
"Qualsevol paisatge del món traspua en un jersei d'altea, merinos, cashmeres i tonalitats geogràfiques retrobades en el punt. Altea també t'envolta de color, de contrallums i de vida interior capbussant-se en un salt d'aigua de fulards i corbates fusionant sedes i llanes a l'hivern i gasses i lli a l'estiu. "